Program zvestobe MyMcDonald's Rewards

O PROGRAMU

V sklopu globalne McDonald’s aplikacije GMAL lite je na slovenskem trgu od leta 2022 uporabnikom na voljo nova funkcionalnost v obliki programa zvestobe, ki temelji na zbiranju točk zvestobe ob vsaki transakciji. Uporabnik lahko za zbrane točke unovčil posebne kupone oz. nagrade v sklopu katerih lahko dobi številne izdelke in menije brezplačno.

Nov uporabnik aplikacije, ki se strinja s splošnimi pogoji in vnese svoje podatke, ima v razdelku “Kuponi” na voljo standardne kupone in nagrade. Standardni kuponi so na voljo vsem uporabnikom, ne glede na stanje točk zvestobe v aplikaciji. Točke uporabnik lahko koristil za kupone poimenovane “nagrade”, ki so uporabniku na voljo v zameno za določeno število točk. V sklopu programa bo McDonald’s uporabnikom nudil širok spekter nagrad.


PRIDOBIVANJE TOČK

Za pridobitev točk mora uporabnik kadarkoli med postopkom oddaje naročila skenirati unikatno QR kodo, ki jo najde na vrhu v aplikaciji (razdelek “Kuponi”). Kodo mora uporabnik skenirati pred zaključkom naročila oz. plačilom. V kolikor se pojavi problem pri skeniranju QR kode, lahko uporabnik na kiosku tudi ročno vnese kodo svoje kartice. Pri naročilu na McDrive, vas bo zaposleni povprašal po kartici zvestobe, kjer mu poročite kodo iz aplikacije.

Po opravljenem plačilu bo uporabnik na svoj uporabniški račun prejel točke zvestobe po formuli 1 evro = 10 točk. Prejete točke se bodo zapisale na kartico in prištele predhodnemu stanju točk. Uporabnik lahko v enem dnevu pridobi največ 2000 točk ter vnovči 2000 točk. Maksimalno število točk, ki jih ima lahko uporabnik naenkrat na svoji kartici, je 5000. Točke se pridobivajo ob vsakem nakupu, ne glede na izdelke v naročilu (velja tudi v primeru unovčenja kuponov). Edini pogoj za pridobitev točk zvestobe je opravljena transakcija in skenirana digitalna kartica, pred izvedenim naročilom oziroma plačilom. Uporabnik lahko točke zbira v restavraciji na blagajni, na kiosku in na McDrive prevzemni točki. V primeru naročila na dom preko partnerskih podjetij (Glovo, Wolt), uporabnik točk zvestobe ne prejme. 

Za pridobivanje točk na McDrive-u, mora uporabnik zaposlenemu na blagajni ustno predati številko svoje kartice zvestobe. Pri tem aplikacije ne sme osvežiti, saj se bo generirala nova QR koda.

 

UNOVČEVANJE TOČK/NAGRAD

Uporabniku je informacija o razpoložljivemu številu točk zvestobe vedno na voljo v aplikaciji. Število točk je mogoče videti pod unikatno QR kodo na vrhu strani v razdelku “Kuponi”. V razdelku so prikazane vse nagrade, ki jih je v danem obdobju mogoče izkoristiti. Vsaka nagrada ima zraven pripisano število točk, ki predstavlja vrednost nagrade. Glede na število točk, ki jih ima uporabnik na računu, lahko izbere želene nagrade in jih unovči v obliki kupona. Ob unovčitvi v aplikaciji, se uporabniku prikaže kupon s črtno kodo, ki ga lahko uporabnik unovči na blagajni ali na kiosku in v zameno dobi izdelke iz kupona. Maksimalno število točk, ki jih posameznik lahko unovči na dan, je 2000.

V primeru okvare, tehničnih težav ali višje sile, ugodnosti programa zvestobe My McDonald's Rewards ni mogoče koristiti. Alpe-Panon d.o.o. ne odgovarja za morebiti nastalo škodo. Točk zvestobe, ki niso bile pripisane na uporabniški račun zaradi tehnične ali druge napake, ni dolžan vrniti na uporabnikov račun.

 

OBDOBJE PROGRAMA ZVESTOBE

Pridobljene točke so veljavne 12 mesecev od datuma pridobitve posameznih točk opravljenega nakupa. Po preteku 12 mesecev se točke v primeru nekoriščenja izbrišejo. Datum zapadlosti točk je mogoče videti v aplikaciji. Znotraj zavihka "kuponi," v desnem zgornjem kotu virtualne kartice, poiščite siv krog s črko i, in odprite več informacij o svoji kartici zvestobe.

 

POMOČ UPORABNIKOM

V primeru težav pri uporabi programa zvestobe, se lahko vsak uporabnik lahko obrne na podporo uporabnikom, ki je dosegljiva na: podpora@si.mcd.com in na Facebook strani https://www.facebook.com/McDonalds.Slovenija

Uporabnik ima lahko aktiven le en račun MyMcDonald's Rewards istočasno. Uporabnik mora kakršne koli spremembe imena, elektronske pošte ali drugih podatkov takoj posodobiti v aplikaciji. McDonald's si pridržuje pravico, da prekine program zvestobe MyMcDonald's Rewards, če dogodki izven razumnega nadzora pomenijo, da ga ne more več izvajati.

 

SODELUJOČE RESTAVRACIJE V PROGRAMU ZVESTOBE MY REWARDS

·     McDonald's Železniška Ljubljana, Trg Osvobodilne fronte 6, 1000 Ljubljana

·     McDonald's Šmartinka Ljubljana, Šmartinska c. 147, 1000 Ljubljana

·     McDonald's Žito Ljubljana, Šmartinska c. 154, 1000 Ljubljana

·     McDonald's Šiška Ljubljana, Celovška cesta 170, 1000 Ljubljana

·     McDonald's Rudnik Ljubljana, Premrlova ulica 12, 1000 Ljubljana

·     McDonald's Aleja Ljubljana, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

·     McDonald's Supernova Rudnik Ljubljana, Jurčkova Cesta 223, 1000 Ljubljana

·     McDonald's Cankarjeva Ljubljana, Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana

· McDonald's Barje Sever, Cesta dveh Cesarjev 71, 1000 Ljubljana

· McDonald's Barje Jug, Cesta dveh Cesarjev 73, 1000 Ljubljana

·     McDonald's Swaty Maribor, Tržaška cesta 6, 2000 Maribor

·     McDonald's Ptujska Maribor, Ptujska cesta 106, 2000 Maribor

·     McDonald's Europark Maribor, Pobreška cesta 18, 2000 Maribor

·     McDonald's Petrol Maribor, Na Polju 24, 2000 Maribor

·     McDonald's Studenci, Ulica Jožeta Košarja 2, Maribor, 2000 Maribor

·     McDonald's Celje Drive, Mariborska cesta 164, 3000 Celje

·     McDonald's Citycenter Celje, Mariborska cesta 100, 3000 Celje

·     McDonald's Velenje, Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje

·     McDonald's Domžale, Breznikova ulica 15, 1230 Domžale

·     McDonald's Novo mesto, Ljubljanska cesta 24, 8101 Novo mesto

·     McDonald's Kranj, Cesta Boštjana Hladnika 7, 4000 Kranj

·     McDonald's Lesce, Hraška cesta 21a, 4248 Lesce

·     McDonald's Koper, Ankaranska cesta 4, 6104 Koper - Capodistria

·     McDonald's Ptuj, Ormoška cesta 3, 2250 Ptuj

·     McDonald's Nova Gorica, Vojkova cesta 111a, 5000 Nova Gorica

·     McDonald's Murska Sobota, Nemčavci 1C, 9000 Murska Sobota