Zbiraj in uživaj!

Še več vsega, kar imaš najraje! Ob vsakem naročilu prejmeš točke, in ko jih zbereš dovolj, jih preprosto zamenjaš za nagrado. Še ne uporabljaš aplikacije McDonald's? Naloži si jo in začni zbirati točke zdaj!


Myrewards 4 Popravek
 

Tako preprosto!

Oglej si kratek filmček o tem, kako s svojo aplikacijo McDonald's zbiraš točke in pridobiš nagrade.

 

Točka na točko do slastne nagrade

Točke zbiraš tako, da ob vsakem naročilu odpreš aplikacijo in poskeniraš QR kodo v svoji aplikaciji. Za vsak evro vrednosti svojega naročila prejmeš 10 točk. Ob vrednosti nakupa 12,5 evra torej prejmeš kar 125 točk.

In ko jih zbereš 300 jih lahko zamenjaš za srednji krompirček. Za 450 točk dobiš Big Maca, za 650 McChikcen veliki menu in tako naprej.

My Mcd Rewards 592x592my 3
 

Darilo ob prvi prijavi v program zvestobe

Okusne nagrade so ti bližje, kot si morda misliš, saj vsakemu uporabniku ob prvem naročilu v programu zvestobe podarimo 250 točk.

My Mcd Rewards 592x592my 2
 

Tako preprosto!

Ne maraš teorije? Mi tudi ne. Dovolj je, če si zapomniš tri preproste korake: skeniraj kodo, zbiraj točke in prevzemi nagrade.

Loyalty Infografika
 

Želiš o nagrajevanju zvestobe v McDonald'su izvedeti več?

Podrobnejše informacije o programu zvestobe si lahko prebereš na spodnji povezavi. Če pa te muči še kakšno vprašanje, odgovor nanj lahko najdeš spodaj v FAQ.

Preberi več
My Mcd Rewards 592x592 1
 
 

Pogosta vprašanja in odgovori - FAQ

 
McDonald's logo

Naša aplikacija

4

leta

150.000

uporabnikov

300

različnih ugodnosti

 

Brez odlične ekipe Mek ne bi bil Mek

Našo druščino v Sloveniji sestavlja več kot 1000 ljudi, med katerimi najdeš dijake, upokojence in vse vmes. Tu najdeš dobro družbo, plačilo in možnost napredovanja. Tudi nekateri vodilni menedžerji v upravi slovenskega McDonald’sa so svojo kariero začeli v kuhinjah naših restavracij. Edina pot je navzgor, zato postani del McDonald’s ekipe.

Preveri več
Yellow pattern
592x716 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 16