Varnost in higiena

Naše najpomembnejše vodilo je, da vedno postrežemo popolnoma varno, sveže pripravljeno in kakovostno hrano. To je temelj našega poslovanja, ki nas usmerja pri vseh naših odločitvah.

Menu 592x592
 

Varna hrana, brez kompromisov

Zagotavljanje varne hrane ima pomembno vlogo tako pri določanju operativnih postopkov, procedur priprave hrane in izvajanju treningov za zaposlene kakor tudi pri razvoju novih proizvodov in embalaže. Pri tem sodelujemo tudi z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano.

Pommens 592x592
 

Higiena rok

Eden najosnovnejših ukrepov za zagotavljanje varne hrane in postrežbe je pogosto umivanje in razkuževanje rok, saj to pomaga preprečevati prenos potencialno nevarnih mikrobov. Naši zaposleni si roke umivajo najmanj na vsakih 30 minut. 

V vseh restavracijah tudi redno izvajamo natančno določene protokole čiščenja opreme in prostorov.

2125481912 592x592
 

HACCP

Leta 1996 smo v vse restavracije po Sloveniji uvedli HACCP sistem zagotavljanja varnosti surovin in tehnološkega postopka izdelave končnih izdelkov. Oprema in postopki priprave hrane so domišljeni in koncipirani tako, da v največji meri zmanjšujejo tveganja in omogočajo nadzor na vseh korakih. Sistem je v fazi digitalizacije. Z uvedbo avtomatiziranih sistemov dodatno zmanjšujemo tveganja in poenostavljamo upravljanje varnosti hrane v restavracijah.

Buns 592x592
 

Veselje, igra in veliko smeha

McDonald's je restavracija za vso družino. Tu so doma veselje, igra in vedno nova prijetna presenečenja za velike in male.

Preberi več
Yellow pattern
Img Hero Druzina