Odlična rojstnodnevna zabava za otroke, brez stresa za starše

Vsak otrok si želi nepozaben rojstni dan, ki mu ga lahko pripravite brez posebnih priprav, brez čiščenja in brez stresa po ugodni ceni. Otročje enostavno!

Otroška rojstnodnevna zabava v McDonald'su je odlična izbira za praznovanje rojstnega dne vašega otroka v družbi njegovih najljubših prijateljev.

Napravi rezervacijo
Microsoftteams Image 2
 

90 minut nepozabne zabave

Nudimo prijeten in varen prostor, z rojstnodnevnim pogrinjkom, prijazno in usposobljeno ekipo, ki vodi rojstnodnevne zabave, odlično hrano, zanimive družabne igre, tobogan ter posebne majhne pozornosti, ki poskrbijo, da otroci doživijo nepozaben rojstni dan, ki si ga bodo zapomnili za dolgo časa. Slavljenec prejme tudi darilo presenečenja.

Cena zabave je 25 evrov, hrana in pijača se plača po porabi oziroma naročilu, slastna čokoladna torta pa je na voljo za samo 10 evrov. Zabavo lahko zagotovimo v primeru od najmanj 5 in do največ 12 oseb, starim od 5 do 12 let. Na zabavi mora biti prisoten vsaj eden od staršev ali skrbnikov slavljenca ali slavljenke. V primeru, da bo na zabavi prisoten otrok mlajši od 6 let je, obvezna dodatna prisotnost njegovega starša ali skrbnika.

Img Vabila
 

Izberite svojo restavracijo

Praznovanje otroških rojstnih dni je zaenkrat mogoče v restavracijah: Maribor Ptujska, Celje Drive, Kranj, Ljubljana Šmartinska, Ljubljana Rudnik, Nova Gorica in Koper. Če želite izvedeti več podrobnosti o organizaciji zabave, vas vabimo, da se obrnete naravnost nanje, kjer lahko opravite tudi rezervacijo zabave.

Img Big Section Druzina
 

Je rojstni dan brez torte sploh rojstni dan?

Srečnega slavljenca lahko presenetimo tudi z rojstnodnevno torto za 12 oseb - naročite lahko čokoladno torto s čokoladnimi bombončki za 10 evrov. V kolikor pa bi se radi posladkali s čim drugim, so vam na voljo vse naše ostale sladice po veljavnem ceniku. 

Microsoftteams Image 4
 

Pozabili nismo niti na vabila

Da povabljenci ne bodo zamudili na zabavo smo oblikovali tudi vabila. Prevzamete jih lahko v restavraciji, v kateri bo otrok praznoval rojstni dan, ali pa jih natisnete kar doma.

Natisni vabila
Img Vabila
 

Otroci obožujejo Happy Meal

Na rojstnodnevni zabavi lahko otrokom postrežemo s katerimikoli jedmi z našega menija, a naše izkušnje kažejo, da se otroci najbolj razveselijo Happy Meala, ki vsebuje Hamburger, Cheeseburger ali Chicken McNuggets. Zraven sodi še priloga, ki je lahko krompirček, solata ali jabolko, pa osvežilna pijača po izbiri in, seveda, super igrača. Namesto igrače lahko otroci izberejo tudi zanimivo knjigico.

Hm Party 2023 592x592px
 

Poskrbimo še za formalnosti

Da lahko zagotovimo nepozabno zabavo, vas prosimo, da izpolnite in podpišete prijavnico za rojstnodnevno zabavo, kjer so navedena pravila in pogoji izvedbe zabave. Prijavnico lahko dobite v restavraciji ali pa jo natisnete doma. Za zagotovitev izvedbe rojstnodnevne zabave vašega otroka, morate podpisano prijavnico oddati najmanj en dan pred zabavo v izbrano restavracijo osebi, ki vodi zabavo ali vodji izmene.

Prenesi prijavnico
Img Happy Meal
 
 
 

Pošljite povpraševanje za nepozaben rojstni dan

Slavljenec

Kontaktna oseba

Lokacija

Zabava

Minimalno število otrok na zabavi je 6, maksimalno 12.


med njimi


od 3 do 6 let

od 6 do 8 let

od 8 do 10 let

od 10 do 12 let