80 % naših gostov je opazilo razliko

Big Mac tudi pol stoletja po njegovem izumu še vedno pripravljamo po enakem izvirnem receptu. Ravno zato je tako poseben, drugačen, edinstven. Toda zaradi številnih drobnih sprememb in izboljšav v postopkih priprave je danes še okusnejši, še sočnejši, še mehkejši ...

Img Best Burger Hero

Izpopolnili smo postopek priprave

Vedno je mogoče napredovati in tudi stvari, ki se zdijo popolne, je mogoče narediti še boljše. Zato smo proces peke mesa in postopek priprave naših legendarnih burgerjev izpopolnili v številnih podrobnostih. Končni rezultat je navdušujoč. Naši najbolj priljubljeni burgerji so zdaj še sočnejši in okusnejši. Od prvega do zadnjega grižljaja.

 

Drobne spremembe, velik učinek

 

Do sekunde in stopinje natančno

Pri peki zrezkov ničesar ne prepuščamo naključju. Zato so naši zrezki vedno pečeni ravno prav, ne preveč in ne premalo, meso pa je sočno in polnega naravnega okusa. Zrezke pečemo vedno sproti. Na žaru jih sme hkrati biti največ šest, da ima vsak dovolj prostora in da temperatura žara niti za trenutek ne pade pod predpisano.

Img Do Sekunde Natancno Novo

Ko okusi sodelujejo

Ne ve se natančno, kateri mojster žara je prvi dal čebulo na zrezek, ko se ta še peče na žaru. A mi smo postopek natančno preučili in se prepričali, da se s to metodo okusi čebule in mesa res čudovito dopolnijo. Zato zdaj zrezke iz mlete govedine, ki jih uporabljamo za naše legendarne burgerje, med peko vedno posujemo s sesekljano čebulo.

Img Okusi Sodelujejo Novo

Nov kruh, mehek in dišeč

Naši klasični burgerji so dobili nove hlebčke, ki so okusni najmanj toliko, kot so videti lepi in zapeljivi s sijočo skorjico. V hlebčkih ni nobenih umetnih konzervansov, ojačevalcev okusa ali barvil. Njihova mehkoba in okus sta rezultat skrbno domišljene priprave, ne dodatkov. Do zapeljive zlatorjave barve jih opečemo tik pred uporabo.

Img Nov Kruh Novo

Več legendarne omake

Pika na i vsakega Big Maca je originalna omaka, ki temelji na gorčici. Ta poskrbi za prepoznaven svež okus in za sočnost legendarnega burgerja. Sočnosti pa ne more biti preveč, zato je zdaj v vsakem Big Macu 10 ml omake več. Ravno prav.

Img Legendarne Omake Novo

Zdaj se sir lepše stopi

Z natančnim preizkušanjem smo ugotovili, da bo rezina sira v burgerju najokusnejša in ravno prav stopljena, če jo v burger damo ogreto na 16 do 18 °C. Če bi jo vzeli naravnost iz hladilnika, se sir ne bi tako zapeljivo omehčal in ulegel čez pravkar pečen zrezek.

Img Sir Novo

Še bolj hrustljava solata

Če je skrivnost lepo stopljenega sira v tem, da ga pravi čas damo iz hladilnika, pa s solato ravnamo ravno nasprotno. Oprana in pripravljena sveža solata namreč najdlje ostane sveža in hrustljava v namenskem hladilniku pri temperaturi med 1 in 4 °C. Zato jo sproti jemljemo iz hladilnika; le toliko, kot je sproti potrebujemo.

Img Hrustljava Solata Novo 1
 

Kot prvič

Se spomnite svojega prvega obiska McDonald'sa? Tistega posebnega trenutka, ko ste prvič ugriznili v topel, mehek in sočen burger? Izboljšav v postopku priprave naših ikoničnih burgerjev smo se lotili prav zato, da bi se na vašem obrazu spet zarisal ta nasmeh, da bi spet doživeli ta posebni trenutek užitka.

 

In česa nismo spremenili?

 
Zlaganje Burgerja

Naše strasti do priprave burgerjev.

Ne nazadnje ni naključje, da je ime McDonald's po vsem svetu sinonim za edinstvene vrhunske burgerje.

Bigmac Novo

Originalnih receptur.

Vsi naši legendarni burgerji so pripravljeni po izvirnih recepturah. Z novimi postopki priprave so le še bolj prišle do izraza njihove kvalitete.

Pleska Na Lopatki

Kakovosti mesa.

Naši goveji zrezki oz. burgerji so narejeni iz 100 % govedine, brez kakršnihkoli dodatkov in začinjeni le s soljo in poprom.

Solata V Vodi

Naše zaveze svežine.

Vsak burger v McDonald'su je pripravljen šele po naročilu, nikoli vnaprej, na zalogo.

Img Dobavitelji

Naših zavez kakovosti.

Naša največja skrb je, da je prav vsaka jed, pijača ali sladica, ki vam jo postrežemo, vedno brezhibno pripravljena, okusna in popolnoma varna. Zato skrbno izbiramo dobavitelje in vsaki sestavini pozorno sledimo od njenega izvora do vašega naročila.

Mc 28

Skrbi za varnost in higieno.

Z izvajanjem strogih higienskih protokolov in zaščitnih ukrepov zagotavljamo varno okolje za naše goste in zaposlene.

Img footer big mac