Izkušnje starejših in energija mlajših so vrhunska kombinacija

Številni upokojenci si tudi po upokojitvi želijo delovnih izzivov, druženja in občutka koristnosti, marsikomu pa prav pride tudi dodatni zaslužek. Ker verjamemo, da so vaše izkušnje in energija naših mlajših zaposlenih idealna kombinacija, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi. Upokojence zaposlujemo v čisto vseh restavracijah McDonald’s.

592x716 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 16
 

Ponudimo vam lahko več kot dovolj razlogov, da postanete del naše ekipe

 

Druženje z gosti

Vsi vemo, da družinskemu kosilu nekaj manjka, če poleg ni dedka ali babice. V restavracijah, ki so bolj družinsko orientirane, se boste tako lahko podružili z našimi gosti, mimogrede pa boste odnesli še kak pozabljen pladenj, obrisali mizo in skrbeli za urejenost jedilnice. Ste pripravljeni na to, da bodo vaši dnevi spet polni družbe?

Img Druzenje Gosti
 

Prilagodljiv urnik

Z vami bomo podpisali pogodbo, na podlagi katere boste lahko delali največ 60 ur na mesec, več kot toliko zakon prepoveduje. Ure in dneve bomo dorekli skupaj in urnik prilagodili vaši razpoložljivosti in našim potrebam.

Img Prilagodljiv Urnik
 

Kako se lahko prijavite

Za delo v eni od naših restavracij se lahko prijavite na več različnih načinov. Mi jih bomo našteli spodaj, vi pa za prijavo izberite tistega, ki vam najbolj ustreza. 

  • izpolnite spodnji obrazec,
  • nas pokličite na telefonsko številko: 01 428 92 10,
  • nam pišete na: mcdkariera@si.mcd.com,
  • ali pa v restavraciji poiščete vodjo restavracije in se pogovorite kar z njo.

V bazo kandidatov se lahko vpišete tudi, če nimamo prostih mest za zaposlitev. Ko se bo odprlo kakšno prosto mesto, vas bo kontaktiral eden od naših sodelavcev.

592x592 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 14

Izpolni obrazec za zaposlitev

Z veseljem pričakujemo tvojo prijavo. Če imaš dodatna vprašanja, nas pokliči na telefonsko številko 059 689 800 ali nam piši na mcdkariera@si.mcd.com.


1

2

3

Tvoji podatki