Še naprej vam bomo ponujali najboljšo kakovost po najboljši ceni

Vir dobrega okusa vseh naših jedi so kakovostne sestavine. Zato že vrsto let skrbimo za vsak člen svoje dobavne verige, kar nam omogoča redno dobavo po stabilnih cenah. 

Prav zato smo vam v mesecih, ko so cene živil in energentov rasle povsod okrog nas, lahko svoje jedi prodajali po nespremenjenih cenah. Žal pa v zadnjem obdobju zaradi razmer na trgu naši dobavitelji ne morejo več zagotavljati surovin po enaki ceni.

Dražji energenti in suša v Evropi so na primer prisilili našega dobavitelja krompirčka v kar 50-% dvig cene, govedina in piščančje meso sta se podražila za 30-40 %. Zaradi vzdržnosti poslovanja smo tako tudi mi prisiljeni prilagoditi cene svojih jedi.  

Z jutrišnjim dnem bomo zato dvignili cene vseh menijev in krompirčka za 0,2 €. Gre torej zgolj za manjšo korekcijo, za katero upamo, da vam ne bo predstavljala prevelikega bremena. Kljub minimalnemu povišanju še vedno ostajamo cenovno dostopni in nudimo najboljše cene v naši regiji. 

Še naprej se strogo zavezujemo, da vam bomo ponujali najboljšo kakovost po najboljši ceni in tega se bomo držali tudi v prihodnje.