Naši najbolj razkošni

Master Burgers je ime za naše najboljše in najbolj razkošne burgerje, ki navdušujejo tudi najzahtevnejše ljubitelje in poznavalce.

Img Hero Master

Vsak je mala mojstrovina

Prvovrstno meso, posebej zanje narejeni hlebčki, izbrane premium sestavine ... Vsak burger naše premium linije je nekaj posebnega: poln okusa in značaja.

Master Bbq 2022 Bob Bonnie Landing
 
Master bbq bob landing

BBQ Bob

Sijoč hlebček, posut z makom in sezamom, ima zahtevno nalogo: skupaj mora držati cel kup izbranih sestavin in okusov. Tu sta dva sočna goveja zrezka, pečena na žaru z dodatkom masla. Čeznju sta položeni dve rezini čedarja, ki ga toplota sveže pečenih zrezkov zapeljivo mehča in topi. Čebula, ocvrta in pečena na žaru, daje burgerju globino okusov in značaj, za piko na i pa poskrbi originalna BBQ omaka. 

Ampak to še ni vse! BBQ Bob je na voljo tudi s hrustljavo zapečeno slanino.

Preberi več
 
Master bbq bonnie landing

BBQ Bonnie

Izbrane sestavine in veliko svežine. V na pol prerezanem hlebčku, posutem z makom in sezamom, je prava gneča slastnih dobrot. Najprej sta tu dva piščančja fileja iz Perutnine Ptuj, zlato ocvrta in sočna. Potem dve rezini okusnega čedarja, sveža zelena solata in dve rezini paradižnika. Čebula, ocvrta in pečena na žaru, daje burgerju globino in značaj, za piko na i pa poskrbi originalna BBQ omaka.

Ampak to še ni vse! BBQ Bonnie je na voljo tudi s slanino.

Preberi več
 

Brez odlične ekipe Mek ne bi bil Mek

Našo druščino v Sloveniji sestavlja več kot 1000 ljudi, med katerimi najdeš dijake, upokojence in vse vmes. Tu najdeš dobro družbo, plačilo in možnost napredovanja. Tudi nekateri vodilni menedžerji v upravi slovenskega McDonald’sa so svojo kariero začeli v kuhinjah naših restavracij. Edina pot je navzgor, zato postani del McDonald’s ekipe.

Preberi več
Yellow pattern
592x716 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 16