Naši najbolj razkošni

Master Burgers je ime za naše najboljše in najbolj razkošne burgerje, ki navdušujejo tudi najzahtevnejše ljubitelje in poznavalce.

Img Hero Master

Vsak je mala mojstrovina

Prvovrstno meso, posebej zanje narejeni hlebčki, izbrane premium sestavine ... Vsak burger naše premium linije je nekaj posebnega: poln okusa in značaja.

Img Big Master
 
Img don juan

Don Juan

Don Juan je ultimativni frajer, ki si upa biti drugačen. Zapeljiv in drzen. Kaj drzen ‒ predrzen! Je pravi burger z jajci, ki izvrstno dopolnjujejo okus govejega zrezka, slastne poprove omake, čedar sira, solatke in ocvrte hrustljave čebule. In ja, jajca so iz proste reje, ker Don Juan pristaja le na najboljše.

Preberi več
Img don sofia

Doña Sofia

Ona je slastna. Ona je strastna. Ona je ... Doña Sofia! Polna sebe in polna sočnih sestavin. Dva ocvrta piščančja zrezka, dve rezini čedarja, svež paradižnik, zelena solata, ocvrta čebula in za povrh še deluxe omaka. Vse skupaj pa zapeljivo objema mehek in dišeč hlebček, posut s sezamom in makom. Kje je junak, ki se ji lahko upre?

Preberi več
 

Brez odlične ekipe Mek ne bi bil Mek

Našo druščino v Sloveniji sestavlja več kot 1000 ljudi, med katerimi najdeš dijake, upokojence in vse vmes. Tu najdeš dobro družbo, plačilo in možnost napredovanja. Tudi nekateri vodilni menedžerji v upravi slovenskega McDonald’sa so svojo kariero začeli v kuhinjah naših restavracij. Edina pot je navzgor, zato postani del McDonald’s ekipe.

Preberi več
Yellow pattern Img Hero Zaposlitev