Legende se vračajo
Predstavljamo vam McDonald's legende – burgerje, ki so vas najbolj navdušili. Ker ste jih pogrešali, smo jih povabili nazaj. Enega za drugim, za določen čas.

Kaj naredi legendo?
Ne obstaja preprost recept niti skrivna sestavina, ki običajen burger spremeni v legendo. Za enega je to izvirna omaka, pri drugem gre za posrečeno kombinacijo sestavin, tretjemu karizmo priskrbi izjemna sestavina. Vsem je skupno le to, da so preprosto nekaj posebnega.

Dvojni 1955
Dvojni 1955 ima dva goveja zrezka, kar zate gotovo ni presenečenje. In najbrž tudi že veš, da poleg kečapa – ta je obvezen! – vsebuje opevano izvirno omako 1955, ki izhaja iz bogate ameriške kulinarične tradicije. Izvrstno jo dopolnjuje aromatično karamelizirana čebula, pa tudi svež paradižnik in hrustljava zelena solata se v objemu mehkega in dišečega hlebčka odlično počutita. Užitek z rahlo nostalgičnim pridihom je zagotovljen.
Bi zraven še popečeno slanino? Ni problema, naroči si Dvojni 1955 Bacon.

Trojni 1955
Tri je boljše kot dva, smo si rekli, in legendarni burger 1955 pripravili tudi v različici s tremi govejimi zrezki. Je pač usta treba še malo širše odpreti, ko se pripraviš na prvi ugriz. Ampak je vredno truda. Pričakuj intenzivno gurmansko doživetje ob prepletu okusov in tekstur, saj se v mehkem hlebčku nahaja še kar nekaj izbranih sestavin, kot so karamelizirana čebula, paradižnik, solata, kečap in – kot češnja na tortici, le da burger ni tortica in še manj gre za češnjo – izjemna omaka 1955. Zapri oči in se prepusti užitku.
Če pa ti vse to še ni dovolj, lahko mirne duše izbereš njegovo nadgradnjo: Trojni 1955 Bacon.

Brez odlične ekipe Mek ne bi bil Mek
Našo druščino v Sloveniji sestavlja več kot 1000 ljudi, med katerimi najdeš dijake, upokojence in vse vmes. Tu najdeš dobro družbo, plačilo in možnost napredovanja. Tudi nekateri vodilni menedžerji v upravi slovenskega McDonald’sa so svojo kariero začeli v kuhinjah naših restavracij. Edina pot je navzgor, zato postani del McDonald’s ekipe.

