Happy Meal

Prva izbira vsakega otroka je Happy Meal. Sočni "nagci", Hamburger, Chickenburger ali Cheeseburger s krompirčkom, mešano solatko ali jabolkom ter pijačo. Za povrh pa še igračka ali knjiga. Njami.

Img Hero Happy Meal

Otroke razveseljuje že od leta 1979

Happy Meal je še danes prva izbira vseh otrok, ki obiščejo McDonald’s, zato si lahko samo predstavljaš, kakšen bum je ustvaril, ko je prvič dobil svoje mesto na našem meniju. Med ikonične igračke, ki so v preteklosti razveselile otroke, spadajo tudi Tamagotchi, Furby, Hello Kitty in My Little Pony.

Img Big Happy
 

Igračke

Ob nakupu Happy Meal-a imate zdaj priložnost, da izberete Pet Stimulator igračke, ki so izdelane iz sladkornega trsa.

W Hpm Igrace Pet Simulator 592x592
 

Knjige

Ob vsakem Happy Mealu lahko otroci sedaj namesto igrače izberejo knjižice iz nove serije z naslovom Little People-Big dreams in spoznajo zanimive zgodbe navdihujočih ljudi! Knjižice poleg tega vsebujejo tudi zabavne in poučne digitalne vsebine, ki bodo male nadobudneže navdihnile, da postanejo to, kar si želijo. 

Akcija velja do porabe zalog.

Mcdonalds Happy Meal Knjige Maj2024
 

Čudovit svet igre Happy Studio

Happy Studio je popolnoma brezplačen spletni svet, poln zabavnih in poučnih aktivnosti, ki spodbujajo preživljanje časa z družino.

Starši lahko nadzirate otrokove uporabniške račune in jih nagrajujete z zvezdicami - žetoni, ki jih lahko otroci zaslužijo z igranjem iger, raznimi aktivnostmi in tudi s hišnimi opravili.

Obišči Happy Studio
Img Happy Studio
 

Veselje, igra in veliko smeha

McDonald's je restavracija za vso družino. Tu so doma veselje, igra in vedno nova prijetna presenečenja za velike in male.

Preberi več
Yellow pattern
Img Hero Druzina