Happy Meal

Prva izbira vsakega otroka je Happy Meal. Sočni "nagci", Hamburger ali Cheeseburger s krompirčkom, mešano solatko ali jabolkom ter pijačo. Za povrh pa še igračka ali knjiga. Njami.

Img Hero Happy Meal

Otroke razveseljuje že od leta 1979

Happy Meal je še danes prva izbira vseh otrok, ki obiščejo McDonald’s, zato si lahko samo predstavljaš, kakšen bum je ustvaril, ko je prvič dobil svoje mesto na našem meniju. Med ikonične igračke, ki so v preteklosti razveselile otroke, spadajo tudi Tamagotchi, Furby, Hello Kitty in My Little Pony.

Img Big Happy
 

Igračke

Da bodo želodčki polni in rokice zaposlene, se lahko naši najmlajši gostje ob Happy Mealu zdaj pridružijo pustolovščinam Super ljubljenčkov. Izbirajo lahko kar med dvanajstimi junaki.

Hp Igrace Superpets 592x592
 

Knjige

Ob vsakem Happy Mealu lahko otroci sedaj namesto igrače izberejo knjigo priznane mladinske pisateljice Cresside Cowel, poznane po uspešnicah Kako izuriti svojega zmaja in Kako postati gusar. A to še ni vse! Nadebudne bralce z aplikacijo Happy Studio na tablici ali pametnem telefonu čaka še posebno presenečenje. Preveri, kakšno. 

Akcija velja do porabe zalog.

Mcdonalds Happy Meal Knjige Nov2021
 

Čudovit svet igre Happy Studio

Happy Studio je popolnoma brezplačen spletni svet, poln zabavnih in poučnih aktivnosti, ki spodbujajo preživljanje časa z družino.

Starši lahko nadzirate otrokove uporabniške račune in jih nagrajujete z zvezdicami - žetoni, ki jih lahko otroci zaslužijo z igranjem iger, raznimi aktivnostmi in tudi s hišnimi opravili.

Obišči Happy Studio
Img Happy Studio
 

Veselje, igra in veliko smeha

McDonald's je restavracija za vso družino. Tu so doma veselje, igra in vedno nova prijetna presenečenja za velike in male.

Preberi več
Yellow pattern
Img Hero Druzina