Trojni YUZU Bacon
Nov razkošni burger iz linije Master Burgers nosi ime po odlični majonezni omaki z zelišči in sokom eksotičnega citrusa, imenovanega yuzu. Ta se odlično poda k trem govejim zrezkom, rezini gavde, popečeni slanini, zeleni solati in čebuli, ki je v burgerju zastopana v dveh oblikah, in sicer sveža in karamelizirana z balzamičnim kisom. Vse skupaj objema izredno mehek in dišeč hlebček, popečen tik pred pripravo burgerja.
Popečen kruhek
Yuzu omaka
Čebula na žaru
Rdeča čebula
Solata
Sir Gauda
Goveji zrezek
Oglejte si hranljive vrednosti
870kcal
kalorije (44% DV)
53.0g
beljakovine (106% DV)
53.1g
maščobe (76% DV)
45.5g
ogljikovi hidrati (17% DV)
kj:
3632kj (43% DV)
kalorije:
870kcal (44% DV)
beljakovine:
53.0g (106% DV)
maščobe:
53.1g (76% DV)
nasičene maščobe:
21.9g (105% DV)
ogljikovi hidrati:
45.5g (17% DV)
sladkor:
11.2g (12% DV)
vlaknine:
2.9g (8% DV)
sol:
2.9g (33% DV)
265kcal
kalorije (13% DV)
16.1g
beljakovine (32% DV)
16.2g
maščobe (23% DV)
13.8g
ogljikovi hidrati (5% DV)
kj:
1105kj (13% DV)
kalorije:
265kcal (13% DV)
beljakovine:
16.1g (32% DV)
maščobe:
16.2g (23% DV)
nasičene maščobe:
6.7g (30% DV)
ogljikovi hidrati:
13.8g (5% DV)
sladkor:
3.4g (3% DV)
vlaknine:
0.9g (0% DV)
sol:
0.9g (0% DV)
Količine hranilnih snovi so izražene tudi kot odstotek priporočenih vnosov (PV), v razmerju do vrednosti na porcijo.
Podatki o hranljivosti so za vsak izdelek utemeljeni na povprečnih vrednostih sestavin McDonald’sovih dobaviteljev v Evropi. Razlike v porcijah, načinih priprave in nabavljenih surovinah (tudi regionalne in sezonske razlike) lahko vplivajo na vrednosti in odstotke priporočenih vrednosti (PV) posameznega izdelka. Ob tem se občasno menjajo tudi sestavine posameznih izdelkov. Zato gre pričakovati določena odstopanja in razlike v deležih hranljivih stvari in izdelkih, kupljenih v naših restavracijah. Priporočene vrednosti (PV) za kJ so primerne za vzdrževanje in ne za zniževanje telesne mase. Če želite znižati svojo telesno maso, vam svetujemo, da se o tem pogovorite s kvalificiranim strokovnjakom (zdravnikom, nutricionistom, dietetikom).
žita (pšenica)
žita (ječmen)
žita (pira)
raki (v sledovih)
jajca
riba (v sledovih)
soja v sledovih
mleko
oreščki (pistacija v sledovih)
oreščki (indijski oreščki v sledovih)
oreški (lešnik v sledovih)
zelena v sledovih
Gorčica v sledovih
sezam v sledovih
žveplov dioksid
mehkužci (v sledovih)