McPlant BBQ
Slastna alternativa z rastlinskim zrezkom proizvajalca Beyond Meat. Poleg zrezka, narejenega na osnovi grahovih beljakovin in riža, so v burgerju še rezina sira, solata, čebula karamelizirana v balzamičnem kisu in nova BBQ omaka. Vse skupaj objema mehek hlebček s sezamom.
Oglejte si hranljive vrednosti
393kcal
kalorije (20% DV)
18.2g
beljakovine (36% DV)
17.1g
maščobe (24% DV)
40.1g
ogljikovi hidrati (15% DV)
kj:
1648kj (20% DV)
kalorije:
393kcal (20% DV)
beljakovine:
18.2g (36% DV)
maščobe:
17.1g (24% DV)
nasičene maščobe:
5.9g (25% DV)
ogljikovi hidrati:
40.1g (15% DV)
sladkor:
12.3g (13% DV)
vlaknine:
3.5g (12% DV)
sol:
2.0g (33% DV)
212kcal
kalorije (11% DV)
9.9g
beljakovine (18% DV)
9.2g
maščobe (13% DV)
21.7g
ogljikovi hidrati (8% DV)
kj:
890kj (11% DV)
kalorije:
212kcal (11% DV)
beljakovine:
9.9g (18% DV)
maščobe:
9.2g (13% DV)
nasičene maščobe:
3.2g (15% DV)
ogljikovi hidrati:
21.7g (8% DV)
sladkor:
6.7g (7% DV)
vlaknine:
1.9g (4% DV)
sol:
1.1g (17% DV)
Količine hranilnih snovi so izražene tudi kot odstotek priporočenih vnosov (PV), v razmerju do vrednosti na porcijo.
Podatki o hranljivosti so za vsak izdelek utemeljeni na povprečnih vrednostih sestavin McDonald’sovih dobaviteljev v Evropi. Razlike v porcijah, načinih priprave in nabavljenih surovinah (tudi regionalne in sezonske razlike) lahko vplivajo na vrednosti in odstotke priporočenih vrednosti (PV) posameznega izdelka. Ob tem se občasno menjajo tudi sestavine posameznih izdelkov. Zato gre pričakovati določena odstopanja in razlike v deležih hranljivih stvari in izdelkih, kupljenih v naših restavracijah. Priporočene vrednosti (PV) za kJ so primerne za vzdrževanje in ne za zniževanje telesne mase. Če želite znižati svojo telesno maso, vam svetujemo, da se o tem pogovorite s kvalificiranim strokovnjakom (zdravnikom, nutricionistom, dietetikom).
žita (pšenica)
žita (pira)
žita (ječmen)
raki (v sledovih)
jajca v sledovih
riba (v sledovih)
soja
mleko
oreščki (pistacija v sledovih)
oreški (lešnik v sledovih)
oreščki (indijski oreščki v sledovih)
zelena v sledovih
gorčica
sezam
žveplov dioksid
mehkužci (v sledovih)