Vedno kaj novega

Za vas si želimo biti najboljši. Zato nenehno uvajamo novosti in izboljšave, ki jih morda niti ne opazite, a so del vaše izkušnje.

Img Hero Kontakt

Postavljamo nove standarde

Z vsako novo ali prenovljeno restavracijo dvigujemo standarde postrežbe in skrbi za vaše udobje. Napredne rešitve, kot je naročanje na digitalnih kioskih, in funkcionalnosti, ki jih omogoča aplikacija, izboljšujejo vašo izkušnjo. Za postrežbo do mize pa smo na pomoč poklicali tudi ljubke robote. Oglej si utrinke iz naše najmodernejše restavracije v Mariboru.

Vaše udobje in dobro počutje na prvem mestu

Vse nove restavracije McDonald's omogočajo hiter in praktičen prevzem hrane na McDrivu. A če imate čas, vas vabimo k sprostitvi v modernem in udobnem ambientu restavracije. Pri načrtovanju notranje opreme dajemo prednost domišljeni funkcionalnosti in naravnim materialom, kot je les, ki prostor prežame s svojo toplino. Oglej si predstavitev moderne restavracije v Kranju.

 

Nikoli daleč stran

Od Murske Sobote in Ptuja do Kopra in Nove Gorice, od Novega mesta do Kranja in Lesc, od Celja in Velenja do Maribora in Ljubljane. Kamorkoli po Sloveniji te ponese pot, nikoli nisi prav daleč od Meka.

Poišči svoj naslednji postanek!
Yellow pattern
Murska Sobota 09 Naslovna