Zato so naše jedi tako okusne

Naša hrana je tako okusna, ker izbiramo najboljše sestavine in postopke, s katerimi te ohranijo ves svoj okus in sočnost.

Img Hero Menu Feb2022
 

Sveža solata

Verjetno se strinjaš, da je solata v naših jedeh neverjetno hrustljava. Skrivnost njene hrustljavosti se skriva v transportu. Vedno namreč poskrbimo, da do naših restavracij pride v najkrajšem možnem času in da je temperatura v tem času vedno med +1 in +4 °C.

Img Sveza Solata
 

Najboljši krompirček

Pommes frites, ki ga strežemo v McDonald'su, gre skozi 45 različnih kontrol: od načina pridelovanja krompirja do njegove postrežbe gostu. Narejen je iz najkakovostnejšega krompirja podolgovate sorte (Innovator, Russel Burbank, Shepody), ki ga ugledni evropski dobavitelji pridelujejo ekskluzivno za McDonald's. Rezan je na tanke rezine in ocvrt v 100 % rastlinskem olju, kjer pridobi hrustljavost in zlato barvo prepoznavnega okusa.

Img Krompir
 

100 % govedina

Sočni sesekljani goveji zrezki v naših burgerjih so narejeni iz 100-odstotne govedine, zanje pa uporabljamo le kakovostne kose mesa sprednje četrti in flama. Meso ne vsebuje nobenih dodatkov, barvil ali konzervansov, pripravljamo pa ga na žaru, brez dodatne maščobe. Vse kar mu dodamo, preden zagrizeš vanj, je malo soli in popra.

Img Govedina
 

Izbrani kosi piščanca

Priljubljeni Chicken McNuggets so narejeni iz piščančjih prsi najboljše kakovosti. Panirane piščančje prsi, pa tudi izkoščičena piščančja stegna in perutničke, ki jih uporabljamo v drugih piščančjih jedeh, prihajajo iz Perutnine Ptuj.

Img Piscanec
 

Ribe iz trajnostnega ulova

Naš edinstveni ribji burger Filet-O-Fish je certificiran s strani organizacije MSC (Marine Stewardship Council). Certifikat zagotavlja, da naše ribe izvirajo iz trajnostnega ribolova in da lahko sledimo njihovemu izvoru.

Img Ribe
 

100 % rastlinsko olje

Olje, ki ga uporabljamo v McDonald'su za pečenje našega krompirčka, piščančjih zrezkov in medaljonov, ribjih filejev in sadnih pit je 100 % rastlinsko olje sončnic in oljne repice. Vsak dan ga filtriramo, njegovo kakovost preverjamo s posebnimi napravami in ga v skladu s tem redno menjamo. 

Img Rastlinsko Olje