Spoznaj kakovost naše McCafe kave

Kavo jemljemo skrajno resno, zato uporabljamo kavna zrna iz butične italijanske pražarne, hkrati pa se z njo radi igramo, zato imamo na meniju kave, ki so prava paša za oči in seveda brbončice.

Img Mccafe Hero

Bogata aroma ne nastane kar po naključju

Za zares dobro kavo se mora vse poklopiti. Barista mora vedeti, kaj dela. Na kavnem avtomatu mora nastaviti pravo temperaturo, pritisk in čas kuhanja, imeti pa mora tudi vrhunsko kavo. Kava mora biti seveda ravno prav in sveže mleta, saj lahko le tako razvije tisto bogato aromo, ki ti zadiši že zgodaj zjutraj. Vsi naši bariste in baristke so strokovnjaki za pripravo kave, kar pa je še pomembneje – vsi zares uživajo v pripravi kavnih mojstrovin. Dokaz za to je tudi naš barista, ki je na svetovnem prvenstvu v latte artu prišel do polfinala, kjer ga je izločil kasnejši svetovni prvak.

Img Section Big Mccafe
 

Kaj dela našo kavo tako zelo posebno

Intensa, ker je tako intenzivna

V butični italijanski pražarni Caffè Ottolina, ki deluje že od leta 1948, so mojstri posebej za nas ustvarili vrhunsko kavno mešanico, z imenom Intensa. Aromatično kavno mešanico sestavljajo izbrana zrna arabike iz Latinske Amerike in robuste iz Jugovzhodne Azije. Ker je kava malo močneje pražena, je njen okus posebno intenziven – ali kot pravijo v italijanski pražarni, poln in zaokrožen.

Img Intenzivna Mccafe
 

Prijazna do narave in ljudi

Vsa kava v naši mešanici Intensa ima certifikat neprofitne mednarodne organizacije Rainforest Alliance. To pomeni, da pridelovalci, lastniki zemljišč in podjetja, vključena v proces pridelave kave izpolnjujejo stroge standarde za ohranjanje biotske raznovrstnosti in trajnostno ravnajo z okoljem in naravnimi viri.

Img Planet Mccafe
 

Skrivnost goste mlečne pene

Tisto zapeljivo in gosto mlečno peno na tvojem kapučinu je mogoče narediti le s pravim mlekom, zato za naše kavne napitke uporabljamo le Alpsko mleko Barista Professional.

Img Kava Mccafe
 
 

Brez odlične ekipe Mek ne bi bil Mek

Našo druščino v Sloveniji sestavlja več kot 1000 ljudi, med katerimi najdeš dijake, upokojence in vse vmes. Tu najdeš dobro družbo, plačilo in možnost napredovanja. Tudi nekateri vodilni menedžerji v upravi slovenskega McDonald’sa so svojo kariero začeli v kuhinjah naših restavracij. Edina pot je navzgor, zato postani del McDonald’s ekipe.

Preberi več
Yellow pattern
592x716 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 16