Ponedeljki sploh niso tako slabi
Sploh pa ne v Meku. Vsak ponedeljek lahko od jutra do večera uživaš v izbranih malih kavah za samo 1 €.

Bogata aroma ne nastane kar po naključju
Za zares dobro kavo se mora vse poklopiti. Barista mora vedeti, kaj dela. Na kavnem avtomatu mora nastaviti pravo temperaturo, pritisk in čas kuhanja, imeti pa mora tudi vrhunsko kavo. Kava mora biti seveda ravno prav in sveže mleta, saj lahko le tako razvije tisto bogato aromo, ki ti zadiši že zgodaj zjutraj. Vsi naši bariste in baristke so strokovnjaki za pripravo kave, kar pa je še pomembneje – vsi zares uživajo v pripravi kavnih mojstrovin.

Spoznaj kakovost naše McCafe kave
Kavo jemljemo skrajno resno, zato uporabljamo kavna zrna iz butične italijanske pražarne, hkrati pa se z njo radi igramo, zato imamo na meniju kave, ki so prava paša za oči in seveda brbončice.

