
McSundae Deluxe trojna čokolada
Čokolade ne more biti preveč, tako kot sladoleda ne. Če tudi vi tako mislite, je to prava kombinacija za vas. Čokoladni sladoled s pravo belgijsko čokolado, čokoladni preliv in posip iz Oreo piškotov. Za povrh pa, seveda, smetana.
*Zaradi možnosti kombiniranja različnih prelivov in posipov so prikazani vsi možni alergeni, ki ni pa nujno, da bodo prisotni v končni kombinaciji.
Čokoladni sladoled
Čokoladni preliv
Oreo piškoti
Smetana
Oglejte si hranljive vrednosti
19.5g
maščobe (27% DV)
459.8kcal
kalorije (23% DV)
7.6g
beljakovine (14% DV)
66.1g
ogljikovi hidrati (25% DV)
kj:
1983.4kj (24% DV)
maščobe:
19.5g (27% DV)
kalorije:
459.8kcal (23% DV)
sol:
0.8g (0% DV)
sladkor:
55.1g (61% DV)
vlaknine:
1.1g (4% DV)
beljakovine:
7.6g (14% DV)
nasičene maščobe:
13.4g (65% DV)
ogljikovi hidrati:
66.1g (25% DV)
8.3g
maščobe (11% DV)
194.8kcal
kalorije (10% DV)
3.2g
beljakovine (6% DV)
28g
ogljikovi hidrati (11% DV)
kj:
840.4kj (10% DV)
maščobe:
8.3g (11% DV)
kalorije:
194.8kcal (10% DV)
sol:
0.3g (0% DV)
sladkor:
23.4g (26% DV)
vlaknine:
0.5g (0% DV)
beljakovine:
3.2g (6% DV)
nasičene maščobe:
5.7g (25% DV)
ogljikovi hidrati:
28g (11% DV)
Količine hranilnih snovi so izražene tudi kot odstotek priporočenih vnosov (PV), v razmerju do vrednosti na porcijo.
Podatki o hranljivosti so za vsak izdelek utemeljeni na povprečnih vrednostih sestavin McDonald’sovih dobaviteljev v Evropi. Razlike v porcijah, načinih priprave in nabavljenih surovinah (tudi regionalne in sezonske razlike) lahko vplivajo na vrednosti in odstotke priporočenih vrednosti (PV) posameznega izdelka. Ob tem se občasno menjajo tudi sestavine posameznih izdelkov. Zato gre pričakovati določena odstopanja in razlike v deležih hranljivih stvari in izdelkih, kupljenih v naših restavracijah. Priporočene vrednosti (PV) za kJ so primerne za vzdrževanje in ne za zniževanje telesne mase. Če želite znižati svojo telesno maso, vam svetujemo, da se o tem pogovorite s kvalificiranim strokovnjakom (zdravnikom, nutricionistom, dietetikom).

mleko

soja

žveplov dioksid